Reis -en documentaire fotografie

Ons vrij werk is voornamelijk gebaseerd op reizen over de hele wereld, op zoek naar oude culturen, beschavingen en authentieke stammen in hun specifieke habitat. We verblijven een tijd bij deze stammen om hun levenswijze te leren kennen en hen op een unieke manier te kunnen fotograferen. Vaak maken we composities van mens en omgeving die een uniek verhaal creëren. Elke foto moet zo zijn eigen verhaal vertellen, waarin eenieder zijn persoonlijke betekenis en/of boodschap profileert.

Bekijk ook ons documentair werk, het type fotografie dat zich richt op het vastleggen van gebeurtenissen, situaties en verhalen op een manier die een authentiek en informatief beeld geeft van de werkelijkheid.

Onze passie voor het vastleggen van deze unieke momenten en culturen drijft ons om steeds nieuwe plekken te ontdekken en diepgaande verbindingen te maken met de mensen die we ontmoeten. Door onze foto’s willen we de schoonheid en diversiteit van de wereld laten zien en anderen inspireren om deze verhalen te ontdekken. Ons persoonlijk werk bestaat uit zorgvuldig geselecteerde foto’s uit een zeer groot assortiment. Deze foto’s zijn te koop en bieden een unieke kijk op de wereld zoals wij die ervaren. Door een van onze foto’s aan te schaffen, steun je niet alleen ons werk, maar krijg je ook een prachtig kunstwerk in handen dat je keer op keer kunt bewonderen.